Toppmeny

Applikationsdrift

Låt oss drifta er applikation på en egen server i molnet!

Som erfaren leverantör har WebbPlatsen erbjudit Internetlösningar sedan 1998. Varför inte låta oss drifta er applikation?

Många företag hör av sig till oss med förfrågan att drifta olika typer av applikationer i vår infrastruktur. Vad gäller serverdrift arbetar vi främst med Linux och Windowsservrar. Vi erbjuder egna servrar i Sverige och andra delar av Europa, utifrån dina behov. Vi erbjuder även drift av applikationer på dessa servrar där ni har en privat server med er applikation. Vi tar hand om säkerhetskopiering, uppdateringar och generella driftfrågor. Vid önskemål kan vi även administrera applikationer inklusive uppdateringar och användaradministration.

Vi har lång erfarenhet av system- och applikationsutveckling och kan också hjälpa till med integrationer av dataflöden mellan olika applikationer som t ex webbutik och ekonomisystem, gruppverktyg och sociala medier, mm.

Skaffa en egen applikationsserver för t ex det Slack-liknande verktyget Mattermost, GitLab CE, Redmine, SugarCRM, SuiteCRM, EspoCRM, Zimbra, m fl.