Toppmeny

Lokal närvaro

Önskar du registrera domännamn i länder där du inte har någon registrerad verksamhet?
Ställer länderna krav på en lokal kontakt eller kanske t o m ett registrerat bolag i landet?
Vi har lösningen för dig!
Vår tjänst för lokal närvaro kan tecknas för ett stort antal toppdomäner.

I ett flertal länder krävs det att man som företagare eller privatperson uppfyller vissa krav för att kunna registrera ett domännamn. Ett vanligt förekommande krav är lokal närvaro, det vill säga att administratören av domännamnet måste vara bosatt i det land där domänen ska registreras. Kraven kan även innefatta någon annan form av lokal anknytning eller krav på att ditt varumärke är registrerat i det berörda landet. Vår avancerade tjänst möjliggör registrering av domännamn i över 30 länder. Vi ser till att du uppfyller de specifika kraven oavsett land och hjälper dig att registrera samtliga utländska domännamn du har behov av!

Tack vare vårt omfattande nätverk kan vi säkra, skydda och marknadsföra din verksamhet och ditt varumärke i länder där det annars hade varit omöjligt. Idag erbjuder vi lokal närvaro i över 30 länder. Vi strävar hela tiden efter att utöka och förenkla möjligheterna för dig att synas och verka var som helst i världen du önskar. Tjänsten tillhandahålls i enlighet med specifika rättsliga föreskrifter och har arbetats fram i samarbete med juridiska partners för varje enskilt land. Allt för att säkerställa en tillförlitlig och hållbar tjänst som leder till lyckade domänregistreringar.

Tjänstens fördelar

Informationsorienterat
När du söker efter ett ledigt domännamn hos oss får du direkt besked om det krävs lokal närvaro för just det namnet.

Tidseffektivt
Stegen för att registrera en utländsk domän är inkorporerade i vår ordinarie registreringsprocess och går snabbt att slutföra.

Kostnadseffektivt
Du behöver inte betala dyra advokatarvoden eftersom tjänsten tillhandahåller allt du behöver för en godkänd domänregistrering i utlandet.

Resultatinriktat
Tjänsten tillhandahåller alla nödvändiga kontaktuppgifter som behövs för att uppfylla kraven på lokal närvaro i landet som intresserar dig.

Genom att använda vår effektiva tjänst ser vi till att din verksamhet blir synlig där dina tjänster och produkter är som mest eftertraktade och där du har som mest att vinna. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor rörande tjänsten eller om du är i behov av lokal närvaro i ett land som ännu inte nått vår lista över godkända samarbetspartners.

Avgiften för Lokal närvaro gäller för varje enskilt domännamn.

Registrera domän

Länder där vi kan erbjuda lokal närvaro

.ax – Åland
.ba – Bosnien & Herzegovina
.cl – Chile
.co.id – Indonesien
.com.ar – Argentina
.com.au – Australien
.com.bd – Bangladesh
.com.br – Brasilien
.com.co – Colombia
.com.cy – Cypern
.com.hk – Hong Kong

.com.kw – Kuwait
.com.lb – Libanon
.com.mk – Makedonien
.com.sg – Singapore
.com.sv – El Salvador
.com.uy – Uruguay
.de – Tyskland
.fi – Finland
.hr – Kroatien
.hu – Ungern
.it – Italien

.kr – Syd Korea
.mk – Makedonien
.mx – Mexiko
.my – Malaysia
.net.br – Brasilien
.net.cn – Kina
.no – Norge
.org.cn – Kina
.sk – Slovakien
.sv – El Salvador
.uy – Uruguay