Toppmeny

Om oss

Med en rad olika tjänster inom digital kommunikation och IT, vill vi erbjuda företag allt det de kan tänkas behöva för att sköta en professionell och lönsam kontakt med sina kunder, leverantörer och anställda.

Så här började det

Sedan starten 1998 i Stockholm har vi på WebbPlatsen levererat hemsidor och e-postlösningar till företag runt om i Sverige, men även till utlandet. En varierad blandning av allt ifrån begravningsbyråer, designers, events, resebyråer, hantverkare, hotell till transportföretag. Då företagets kunskapsområde inte enbart finns inom digitala tjänster, utav även inom systemutveckling, hårdvara och infrastruktur, var det ett naturligt steg att i 2000 inleda uppdraget som IT-avdelning åt Comet Consular Services AB, som bl a hanterar visum åt företagsresenärer. Under årens lopp har ett flertal tjänster tillkommit, så som en nyhetsbrevstjänst, domänhantering, sökmotoroptimering, ftp- och forumlösningar.

2007 startade vi även ett samarbete med VAlain WebAgency SA i Luxemburg och tillsammans har vi utvecklat konceptet xSentio, där vårt fokus är riktat på att ta extra hand om våra kunder, genom att erbjuda färdiga paketeringar och arbeta proaktivt med uppföljning och rådgivning för att bibehålla en hög kvalitet och attraktionskraft för kundens skull. I dagsläget kan man finna ett projektverktyg, webbutik samt ett flertal olika webbplatslösningar under namnet, men fler lär tillkomma inom de närmsta åren. Under 2012 växte vi ytterligare och öppnade även ett kontor i Karlstad.

Vad vi står för

Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför väljer vi noga ut var vi förvarar er data. Vårt motto är att alltid hjälpa till när det behövs. Om problem uppstår eller om du vill få hjälp med något eller bara rådfråga oss, finns vi bara ett samtal bort.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan få hjälp med dina digitala utmaningar.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi har tre olika adresslistor som du kan anmäla dig till.

  • Work2Go Nyhetsbrev – Tips på funktioner och nyheter om Work2Go
  • WebbPlatsen information – Information om WebbPlatsens olika IT-relaterade tjänster och verktyg
  • WebbPlatsen driftinformation – Information om planerat driftunderhåll och eventuella driftstörningar