AVG Antivirus

Support

WebbPlatsen i Sverige AB är en certifierad återförsäljare för AVGs antivirusprogram och verkar under namnet AVGantivirus. Det finns en helt separat hemsida där du kan hitta svar på dina frågor om AVG, om licensen, installation/avinstallation, virus och om programmens alla olika funktioner,

AVG Antivirus produktsida

Fem vanliga frågor och svar om AVG Antivirus

Kan jag flytta över AVG till min nya dator?

Ja, det enda du behöver göra är att avinstallera AVG på din gamla dator. Därefter är det fritt fram att installera AVG på din nya. Läs mer på avgantivirus.se

Varför står det YOU ARE NOT PROTECTED, jag har ju betalat för en förnyelse?

Endera har din licens löpt ut och behöver förnyas eller så har du inte aktiverat den förnyade licensen i din dator. Läs mer på avgantivirus.se

Varför är inte AVGs brandvägg aktiverad?

Om du har en licens för AVG AntiVirus ingår det inte någon brandvägg och därför är den heller inte aktiverad. Vill du uppgradera till AVG Internet Security där även brandvägg samt extra skydd när du använder ditt kreditkort på nätet ingår, kontaktar du vår support.

Har du AVG Internet Security och har just installerat programmet på din dator, behöver du starta om din dator för att aktivera AVGs brandvägg.

Det står att jag är NOT FULLY PROTECTED efter installationen.

Ibland kan ditt AVG visa felmeddelande som t ex Not fully protected eller Database is outdated då du just installerat AVG på din dator. Bästa lösningen är oftast att bara låta AVG göra de sista bitarna, som t ex en uppdatering av sig självt, så blir en efter en ikon i taget grönt. Läs mer på avgantivirus.se

Jag har tappat bort min licens, var hittar jag den?

Licensen hittar du i AVG-programmet på din dator. I de senaste versionerna finner du den på Support.
Här finns en guide att följa för samtliga versioner av AVG.

Licensen skickas alltid till din e-postadress vid beställning och har du bett om en faktura finns licensen även där.

AVG Antivirus

Supportsidan för AVG Antivirus finns på www.avgantivirus.se/support