Webbpublicering

Arbetar du med din hemsida i ett webbpubliceringsverktyg som du har beställt från WebbPlatsen? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om vår tjänst Webbpublicering.

Frågor och svar om tjänsten Webbpublicering hos WebbPlatsen

Hur får jag tag på mina inloggningsuppgifter?

Kontakta vår support så hjälper de dig med dina inloggningsuppgifter.

Jag har glömt mitt lösenord, kan jag beställa ett nytt?

Kontakta vår support så hjälper de dig.

Användarnamn och lösenord sparas inte i webbläsaren

Om din webbläsare inte sparar användarnamn och lösenord, behöver du kontrollera att webbläsaren tillåter dig att spara uppgifterna. Inställningen för det är olika i olika webbläsare.

Firefox: Verktyg > Inställningar > Säkerhet
Chrome: Inställningar > Visa avancerade inställningar
Safari: Safari/Redigera > Inställningar > Autofyll > Autofyll webbformulär
Internet Explorer: Verktyg > Internetalternativ > Innehåll

Skapar ni säkerhetskopia av min hemsida?

Vi gör kontinuerliga säkerhetskopior av våra kunders hemsidor. Om du ändå vill beställa en säkerhetskopia, vänligen kontakta vår support så hjälper de dig med beställningen.

Jag behöver mer diskutrymme för min hemsida

Kontakta vår support så hjälper de dig med att beställa mer.

Gör ni systemuppdateringar åt mig eller måste jag göra det själv?

Ja, det ingår systemuppdateringar i vår tjänst Webbpublicering. Vi sköter det åt dig med jämna mellanrum.