Toppmeny

Skräppostfiltrering med mailSafe

mailSafe, håll skräpet borta från din inkorg

Prova utan kostnad i 30 dagar!

Alla har vi kommit till jobbet och öppnat vår e-post och funnit vår inkorg fylld med en massa skräp. Att sitta och radera skräpposten för hand tar väldigt lång tid, tid som borde använda till något annat istället. Att filtrera skräppost i sin inkorg är inte heller en särskilt lyckad lösning. Skräpet borde aldrig ens ha fått komma in genom dörren!

mailSafe skyddar användaren genom att blockera skräppost (”spam”) och e-postvirus innan de når din inkorg.

mailSafe använder den senaste tekniken och är marknadsledande för att hålla oönskad e-post borta från inkorgen. Att enbart filtrera e-post baserat på ord som ”Vi@gra”, ”More pills for you”, osv räcker inte. De som skickar e-post (”spammare”) har för länge sedan lärt sig hur man kringgår detta. På ett liknande sätt behöver man använda flera olika metoder för att stoppa virus och annat skadligt innehåll från att landa i inkorgen.

mailSafe är mycket kostnadseffektiv, jämför oss gärna med andra tjänster!

En av de tekniker som används är aktiv och smart bearbetning av e-postmeddelanden samt svartlistning, grålistning och realtidsuppslag mot servrar på internet för att göra det ännu svårare för skräpposten att landa i din inkorg.

Pris för skräppostfiltrering med mailSafe

Antal konton Pris/konto/mån
1 50kr
5 25kr
10 20kr
20 18kr
30 15kr
40 14kr
50 13kr
75 12kr

Du har möjlighet att beställa fler konton om behov finns vid ett senare tillfälle. Om du t ex har 5 konton och beställer 5 konton till hamnar du i spannet för 10 konton och då kostar varje konto 20kr/mån istället för 25kr/mån.

Beställ mailSafe

mailSafe ingår i vår e-posttjänst Work2Go som innehåller e-post, kalender, kontakter mm. Om ni hanterar er egen e-postserver eller har e-post hos annan leverantör, så kan vi filtrera er e-post och sedan leverera den till er e-postserver. På så sätt sparar ni administration, tid, bandbredd och belastning på er egen e-postserver.

Beställ